Voortgang regionaal loket

Voortgang regionaal loket

Activiteit 21

De website van het regionale onderwijsloket krijgt steeds meer vorm. Achter de schermen wordt hard gewerkt om er een aantrekkelijke en goed gevulde website van te maken die (aankomende) professionals wegwijs kan maken in (de weg naar) het onderwijs. Ervaringsverhalen van professionals uit de regio krijgen hierbij een prominente plaats. Daarvoor zijn wij op zoek naar mensen uit de omgeving die de overstap naar het onderwijs hebben gemaakt. We zijn hiervoor momenteel nog op zoek naar zij-instromers. Ken je of ben je een zij-instromer in het onderwijs en wil je bijdragen aan de overstap van andere aankomende professionals? Neem dan contact op via cvangorp@rapmb.nl of info@rapmb.nl

Projectleider Midden-Brabant

Geef een reactie