Tilburg Centre of the Learning Sciences

Tilburg Centre of the Learning Sciences

activiteit 19

In oktober en november zijn er bijeenkomsten geweest voor het vakgebied Nederlands, voor academische vaardigheden en voor het begeleiden van het profielwerkstuk. Deelnemers waren erg enthousiast. Ook lopen er interessante onderzoekstrajecten met docenten. Op de rol staan trajecten voor Maatschappijleer en -wetenschappen, Economie en Levensbeschouwing. Houd onze website in de gaten voor meer informatie:

https://www.tilburguniversity.edu/nl/onderzoek/instituten-en-researchgroepen/center-learning-sciences

Op 16 maart 2022 organiseert TiCeLS een professionaliseringscongres voor docenten en schoolleiders. De werktitel is: Als professional aan de slag met de leerling van nu: zijn leerlingen hetzelfde of anders? Onze keynote spreker is Eric van ’t Zelfde, schoolleider en bekend van onder andere Dreamschool. Jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd!

Tot slot: We zijn nog op zoek naar docenten en andere onderwijsprofessionals die met ons mee willen denken om vraag en aanbod verder op elkaar af te stemmen. Als u daarin geïnteresseerd bent (of iemand kent die zou willen meedenken), stuur een mail naar ticels@tilburguniversity.edu.


Projectleider Midden-Brabant

Geef een reactie