Bijeenkomst en factsheet hybride docenten

Bijeenkomst en factsheet hybride docenten

Activiteit 10

In november 2021 heeft er een bijeenkomst plaatsgevonden voor scholen met als thema: de hybride educatieve professional, zie bijlage voor flyer/uitnoding. In deze bijeenkomst heeft Marius Bilkes een lezing gegeven over de succesfactoren van hybride docentschap. Vijftien scholen hebben hieraan deelgenomen. Naar aanleiding van deze bijeenkomst heeft RAP-MB een factsheet gemaakt, deze onder dit bericht als bijlage. In de eerste helft van 2022 komt er een vervolg op deze bijeenkomst.

Via deze voorlichtingsbijeenkomsten streeft rap mb er niet alleen naar om meer hybride docenten te werven voor de regio. We benutten ook de ervaringen van mbo-onderwijsgroep Tilburg met hybride docenten binnen o.a. de techniek.

Projectleider Midden-Brabant

Geef een reactie