Onderwijsloket middenbrabant

Onderwijsloket middenbrabant

Activiteit 21

Het onderwijsloket van midden brabant is van start gegaan. De werkgroep heeft na oplevering van het loket een verbeterslag gemaakt in vormgeving. Op 31 januari 2022 was het loket compleet en operationeel. Het loket geeft informatie aan vier doelgroepen: studenten, carriereswitchers, herintreders en onderwijsprofessionals. Het regionale karakter van het loket is terug te zien in de verhalen die er vermeld staan en de foto’s die gemaakt zijn in de regio midden-brabant. www.onderwijsloketmiddenbrabant.nl

Naast de informatieve functie heeft de site ook een makelaarsfunctie. geinteresseerden in het onderwijs kunnen bellen of mailen met het regionale loket. De lerarenopleidingen, ULT, RDA, ESOE, Fontys zorgen er gezamenlijk voor dat geinteresseerden in het onderwijs goed te woord worden gestaan en effectief doorverwezen. https://onderwijsloketmiddenbrabant.nl/persoonlijk-advies/

De site biedt ook een agenda-functie waarbij er elke maand 4-6 webinars worden georganiseerd door rap-mb gericht op de vier eerder beschreven doelgroepen. Ook is het mogelijk om te abonneren op een nieuwsbrief die eens per maand wordt verzonden. www.onderwijsloketmiddenbrabant.nl/agenda

Met behulp van social media (linkedin, facebook en instagram) zetten we in op de werving van kandidaten. https://onderwijsloketmiddenbrabant.nl/nieuwsbrief/

Projectleider Midden-Brabant

Geef een reactie