Snuffelstages academici

Snuffelstages academici

Activiteit 6

Samen met de Universiteit(en) worden er snuffelstages georganiseerd in de regio : via deze snuffelstages wordt er gewerkt aan grotere bekendheid binnen de academische opleidingen van de universiteiten waardoor meer academici in het onderwijs gaan werken. Doel is het bereiken van 200 studenten en meelopen van 10 studenten.

Door Covid-19 is dit programma onderdeel in 2021 niet uitgevoerd, het bleek niet haalbaar in de scholen ivm de hectiek rondom online en live onderwijs. Bovendien was het niet mogelijk om externen in de scholen toe te laten. In februari 2022 is dit onderdeel weer opgepakt: Vanuit de ULT lopen een tiental studenten mee op een vo-school in de regio met als doel: past het onderwijs bij mij, pas ik bij het onderwijs. Contactpersoon: Marije van Amelsvoort, TiCLS

Projectleider Midden-Brabant

Geef een reactie